bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,654.86 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,243.56 1.62%
bnb
BNB (BNB) $ 606.00 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 156.60 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548294 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.501191 1.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163077 2.41%

Warner Music Group, Polygon Ortaklığını Duyurdu

warner music group polygon ortakligini duyurdu

Büyük şirketler web3 alanıyla ilgilenmeye devam ediyor. Müzik alanında dünyanın en büyük şirketlerinden birisi olan Warner Music Group, sanal plak platformu için Polygon ortaklığını açıkladı.

Warner Music ve Polygon Sanal Plak Platformunda Buluşacak

Polygon ve Warner Music Group, e-ticaret platformu LGND.io ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Şirketler tarafından yapılan açıklamada yeni iş birliği ile birlikte kullanıcıların hareket halindeyken dijital plak çalmasına olanak sağlanacak.

warner music group polygon ortakligini duyurdu 2

Warner Music Group’un web3 atılımlarının en sonuncusu olan bu yeni girişim, LGND Music adını taşıyacak. Ana ortağı Polygon olan bu yeni platform, herhangi bir Blockchain platformlarındaki dijital koleksiyonları da destekleyecek. Şirket tarafından yapılan açıklamada web3 müzik platformu için Hollanda merkezli elektronik müzik şirketi Spinnin’ Records ile de bir iş birliğinin kurulduğu belirtildi.

Ocak 2023 tarihinde kullanıma açılması beklenen yeni müzik platformunda, müşteriler en sevdiği sanatçıların özel içerikleri ve deneyimlerini de dijital koleksiyon olarak satın alabilecek. Konu hakkında açıklama yapan Michael Rockwell şu ifadeleri kullandı:

Dünyanın her yerindeki tutkulu müzik severler için sınıfının en iyisi Blockchain deneyimini sunmak adına uzun bir süredir çalışmalar yapıyoruz. Yeni platformumuzda kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala