bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Warner Music Group, NFT Alanında OpenSea Ortaklığını Duyurdu

warner music group nft alaninda opensea ortakligini duyurdu

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden birisi olan Warner Music Group, NFT alanında genişlemeye devam ediyor. Warner Music Group NFT alanında genişlemek için OpenSea ile ortaklık kurdu.

Warner Music Group İle OpenSea Ortaklık Kurdu

Warner Music Group, sanatçıların NFT’leri kullanarak hayran toplulukları oluşturmasına yardımcı olmak için, dünyanın en büyük NFT pazar yeri OpenSea ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Warner Music Group tarafından yapılan açıklamaya göre ortaklık, Warner Music Group çatısı altındaki sanatçıların hayranlarıyla etkileşime geçmek ve çevrimiçi bir topluluk oluşturmak için benzersiz NFT koleksiyonların oluşturulmasına izin verecek. Bir sanatçıdan NFT satın alan hayranlar, sınırlı sayıda üretilen projelere erişme veya doğrudan sanatçıyla etkileşim kurma fırsatına sahip olacak.

warner music group nft alaninda opensea ortakligini duyurdu 2

Yapılan bu ortaklık Warner Music Group’un web3 alanına ilk girişi değil. Geçtiğimiz yıl müzik şirketi, Warner Music Group sanatçıları için avatarlar ve dijital NFT giyilebilir cihazlar oluşturmak üzere teknoloji şirketi Genies ile ortaklık kurdu. Bu yıl başlarında WMG, sanatçıların ve içerik oluşturucuların NFT takaslarına katılmasına izin vermek ve dijital koleksiyon platformu Blockparty ile ortaklık kurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala