bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,517.29 0.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.51 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 613.25 1.23%
solana
Solana (SOL) $ 145.31 1.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525289 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47098 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151651 0.55%

Warner Bros, Matrix ile NFT Dünyasına Girdi

warner bros matrix ile nft dunyasina girdi

Popüler film Matrix, The Matrix Resurrections ile büyük ekrana geri dönüyor. Bu 4. film ile birlikte bir dizi NFT ile birlikte piyasaya sürülüyor.

Hollywood Reporter tarafından paylaşılan haberde, sosyal NFT platformu özel “Kırmızı Hap” özelliği ile, Matrix Resurrections temalı 100.000 avatarların NFT’sini başlatacağını açıklandı. Avatarların her biri 50 dolardan satılacak.

NFT’lerin satışa çıkarılma tarihi ise 30 Kasım olarak belirlendi. Orijinal Matrix filminde olduğu gibi, NFT’lerin alıcıları kırmızı hap veya mavi hap arasında seçim yapabilecekler. Alıcılar Mavi hapı seçtiklerinde avatarlarının karakteri Matrix’te kalacak. Ancak kırmızı hapı seçerlerse avatarları bir direniş savaşçısına dönüştürülecek.

warner bros matrix ile nft dunyasina girdi 2

Matrix NFT’leri Satışa Çıkıyor

Geçtiğimiz yıl, sanat NFT’lerinin milyonlarca dolara satılmasıyla birlikte, markalar ve ünlüler NFT dünyasına hızla katılmaya başladı. Bu hızla artan popülarite Holywood’a da sıçramış olacak ki, en büyük film şirketlerinden Warner Bros’da Matrix ile ilk NFT’lerini piyasaya sürüyor.

Warner Bros CEO’su Pam Lifford konuyla alakalı şunları kaydetti:

Matrix hayranlarının 2021’de en sevdikleri karakterler ve hikayelerle (perakende mağazaları, tema parkları, sosyal medya, koleksiyon ürünleri, çevrimiçi mağazalar) etkileşime girebilecekleri tüm yolları düşünürseniz, dijital sanat ve koleksiyon ürünleri kesinlikle bu listede yer alıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala