bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,785.97 2.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.19 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 583.66 2.68%
solana
Solana (SOL) $ 186.77 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629922 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653483 1.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221442 20.71%

WallStreetBets LUNA’yı Destekleyeceğini Açıkladı

wallstreetbets lunayi destekleyecegini acikladi

Geçtiğimiz yılın başlarında GameStop olayları esnasında adını duyduğumuz bir Reddit topluluğu olan WallStreetBets’in yeni hedefi belli oldu. WallStreetBets, LUNA için kolları sıvadı.

WallStreetBets, LUNA’nın Düşmesine İzin Vermeyecek

Ocak 2021’de popüler ücretsiz hisse alım-satım sitesi olan Robinhood, Wall Street’in baskıları üzerine GameStop ve Nokia gibi şirketlerden hisse alımlarını kapatmıştı. Hisseleri sadece satılabilir konuma getiren Robinhood’un bu tutumuna pek çok kesim tepki göstermişti. Reddit’te bir grup olan WallStreetBets ise tam burada devreye girdi ve özellikle GameStop’un batması için hisse alan Wall Street şirketlerini hedef aldı. GameStop hisselerinde kontrolü ele geçiren grup finans dünyasına damgasını vurmuştu.

wallstreetbets lunayi destekleyecegini acikladi 2

r/WallStreetBets grubunun şimdiki hedefi ise LUNA’nın düşmesini önlemek.

Kripto para birimlerine yakınlığıyla bilinen grup yeni hedefini duyurdu. Yapılan paylaşımlarda LUNA’nın çöküşünün normal bir çöküş olmadığı söylenirken, grup üyelerine LUNA satın almaları gerektiği söyleniyor. Pump olarak isimlendirilen bu işleme göre r/WallStreetBets gibi topluluklar ya da bireysel kullanıcılar piyasanın altında olan fiyattan satım alımlar yaparak ürünün fiyatının yükselmesini sağlıyor. Uzmanlara göre artık ölü bir token olan LUNA’nın r/WallStreetBets tarafından pumplanmasının nasıl sonuçlar doğuracağını ise kısa bir süre içerisinde görebileceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala