bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,150.72 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.70 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 602.61 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 154.05 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548409 2.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518332 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157969 1.74%

Wallester, NFT Hareketine Katıldı

wallester nft hareketine katildi

Dijital bankacılığın öncü isimlerinden biri olan Wallester, Astro Frens tarafından geliştirilen türünün tek örneği bir dijital koleksiyon ürün serisini satın aldı.

Wallester‘in Twitter hesabı üzerinden yaptığı resmi duyuruya göre, dijital koleksiyon sektörüne genişleme konusunda ortağı VISA’nın stratejisini takip ettiğini anlıyoruz. Daha önce Visa’nın bir Crypto Punks koleksiyonunu 150.000 dolara satın almasından sonra şimdi Wallester’dan bir hamle geldi.

Wallester yaptığı açıklamada NFT hareketine ve küresel ortağı olan Visa’ya desteklerini dile getirmek için Astro Frens projesinden toplam 3,05 ETH değerinde 33 Astro Bulls satın aldıklarını duyurdu.

NFT’ler Wallester’ın Öncelikleri Arasında Yer Alıyor

Koleksiyon, start-up Astro Frens tarafından yaratıldı. Aynı zamanda basım süreci ile de ilgilenildi. Astro Frens koleksiyonu, dünya dışı galaksiler arası boğa sembollerini içeriyor. Bu koleksiyon en eski akıllı sözleşmeler platformu olan Ethereum’da kayıtlı.

wallester nft hareketine katildi F

Wallester temsilcileri konu ile ilgili olarak bu satın almanın NFT yolculuğunun sadece başlangıcı olduğunu ifade ediyor:

Genç bir şirket olarak, genç ve gelecek vaat eden projeleri desteklemek istiyoruz. Astro Frens koleksiyonunu seviyoruz ve geleceğin NFT ve kripto para biriminde olduğundan hiç şüphemiz yok. Siz de kripto ve NFT ürünlerini tanıtıyorsanız, size kişiselleştirilmiş markalı ödeme kartı çözümleri sunmaktan mutluluk duyarız.

Ayrıca, NFT’ler Wallester’ın öncelikleri arasında yer alıyor. Ekibi, DeFi, GameFi ve NFT girişimleri dahil olmak üzere çeşitli kripto varlık ürünlerine dijital ödeme hizmetleri sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala