bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,413.26 4.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.19 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 557.60 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 143.89 10.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499246 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459652 3.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151703 5.29%

Voyager’ın Avukatları, FTX’in Teklifi Konusunda Şüpheli

Voyagerin Avukatlari FTXin Teklifi Konusunda Şüpheli

Kripto paralarda yaşanan düşüş sonrası iflas noktasına gelen Voyager sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda FTX‘in bir destek önerisinde bulunduğu sizlerle paylaşmıştık. Ancak Voyager’ın avukatları bu destek planının sadece FTX’e yarayacağı görüşünde.

Voyager'ın Avukatları, FTX'in Teklifi Konusunda Şüpheli

Voyager’ın Avukatları, FTX’in Teklifi Konusunda Kararsız

Terra’nın (LUNA) çöküşü sonrası oldukça etkilenen kripto para piyasalarındaki çöküş, beraberinde birçok şirketi etkiledi. Özellikle bazı projelerin operasyonlarını askıya aldığını ve Three Arrows Capital gibi şirketlerin iflas ettiğini gördük. Bu noktada iflas noktasında gelen bir diğer şirket ise Voyager oldu. Birçok müşterisinin borçlarını ödemeyen şirket, dışarıdan bazı şirketler ile anlaşıp fon almaya çalıştı. Bu noktada müşterilere paralarını vermek konusunda yardımcı olabileceklerini belirten FTX, Voyager müşterilerine kalan varlıkların yüzde 100’ünü geri verebileceğini söylemişti.

Ancak mahkeme başvurusunda yer alan detaylara göre, Voyager’ın avukatları planın “AlamedaFTX’e önemli bir değer aktardığını ve AlamedaFTX’i ilgilendirmeyen varlıkların değerini tamamen ortadan kaldırdığını” söyledi.

FTX’in geçen hafta sonlarında önerilen planına göre, ilgilenen Voyager müşterileri iflas taleplerinde avans alabilecekler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala