bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Voyager Digital, Tüm İşlemlerini Askıya Aldı

voyager digital tum islemlerini askiya aldi

Zor günler geçiren kripto şirketi Voyager Digital, kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerle mücadele etmeye devam ediyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamada Voyager Digital, tüm ticaret işlemleri ile para yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak askıya aldı.

Voyager Digital, İşlemleri Durdurdu

Voyager Digital, yaptığı son açıklamada, şimdilik geçici olarak askıya aldığı tüm işlemlerin arasında sadakat ödülleri programının da olduğunu açıkladı. Voyager Digital CEO’su Stephen Ehrlich, “Bu son derece zor bir karardı, ancak mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında aldığımız bu kararın alınacak en doğru karar olduğuna inanıyoruz.” ifadesini kullandı. Ehrlich açıklamasında ayrıca, “Bu karar, Voyager platformunun değerini korurken, çeşitli ilgili taraflarla stratejik alternatifleri keşfetmemiz için bize zaman kazandırdı.” dedi.

voyager digital tum islemlerini askiya aldi 2

Kullanıcıların kripto para ticareti ve belirli kripto para birimlerini elinde bulundurarak ödül kazanmalarını sağlayan staking ve getiri ürünleri sunan New York merkezli Voyager, Three Arrows Capital’in likiditesinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle darbe almıştı. Şirket son olarak BlockFi’yi satın alan FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried’in ticaret şirketi olan Alameda Research’ten içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak için kredi almıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde Voyager, Three Arrows Capital’e yaklaşık 675 milyon dolar değerinde bir kredi için temerrüt bildirimde bulunmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala