bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 5.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.88 3.22%
bnb
BNB (BNB) $ 549.11 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 139.11 7.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500555 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452428 4.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149151 1.88%

Voyager Digital, Günlük Para Çekme Sınırını 10 Bin Dolara İndirdi

voyager digital gunluk para cekme sinirini 10 bin dolara indirdighd

Kripto para sektöründe adını sık sık duyduğumuz iki şirket Voyager Digital ve Three Arrows Capital arasındaki gelişmeler  yaşanmaya devam ediyor. Son çıkan haberlere göre; Voyager Digital, günlük para çekme limitini 25.000 dolardan 10.000 dolara düşürdüğünü duyurdu.

Voyager Digital, Günlük Para Çekme İşlemlerini Sınırladı

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz kripto para ticaret platformu Voyager Digital yaptığı yeni bir açıklama ile yeniden gündeme geldi. Voyager’ın web sitesine göre platformun para çekme limitinde bir güncelleme yapıldı.

voyager digital gunluk para cekme sinirini 10 bin dolara indirdiffs

Voyager Digital, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Lütfen, çekilebilecek tutarınızın yukarıdaki limitlerden farklı olabileceğini ve bekleyen mevduatları veya siparişlerde tutulan fonları içermediğini ve 24 saatlik bir zaman diliminde maksimum para çekme limiti ile sınırlandırıldığını unutmayın. Bu limitler değişebilir ve belirli müşteri geçmişine göre değişebilir.

Hatırlatmak gerekirse kripto para piyasasındaki düşüşten birçok kripto şirketi etkilendi. Voyager de son piyasa gerilemesinden etkilenen bir dizi kripto şirketinin en sonuncusu gibi görünüyor. Ayrıca kredi platformları Celsius Network ve Finblox da bu ay içerisinde olumsuz piyasa koşulları nedeniyle para çekme işlemlerini durdurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala