bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 3.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.95 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51313 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487631 9.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156625 5.57%

Vladimir Tenev, Shiba Inu İle İlgili Sorulardan Kaçıyor

robinhood ceosu shiba inu ile ilgili sorulardan kacti

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, CNBC’nin “Mad Money” programında Shiba Inu ile ilgili birçok söylentiye değindi. Katıldığı programının sunucusu Jim Cramer, Vladimir Tenev‘e köpek meme tokenini listelemek isteyip istemediğini sorduğunda, şirket CEO’su, o toplulukta çok sayıda insanın olduğunu bildiğini ve Shiba Inu topluluğunu da duyduğunu söyledi.

Vladimir Tenev Shiba Inu Listelemesi Sorularına Net Yanıt Vermedi

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, Shiba Inu’nun listelenmesi hakkında yönetilen sorulara net bir yanıt vermekten kaçındı. Bu durum daha fazla spekülasyona yol açtı. Ayrıca CEO, listelemenin gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini doğrulamadı.

robinhood ceosu shiba inu ile ilgili sorulardan kacti 2

Vladimir Tenev, Robinhood’un sadece yedi token teklif ettiğini ve şirketin güvenliğe öncelik verdiğini vurguladı.

Bence önce güvenlik önemli. Genellikle yeni bir varlık ekleyen ilk kişi olmayacağız. Bir dizi katı kriterden geçtiğinden emin olmak istiyoruz

Ayrıca Robinhood rakibi Public.com, bu ayın başlarında Shiba Inu için bir destek eklediğini de hatırlatalım. Ayrıca Amerika’nın önde gelen kripto borsası Coinbase de Eylül ayında SHIB için bir destek eklemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala