bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,981.14 1.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.50 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 143.13 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517484 3.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482114 2.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153601 1.12%

Vitalik Buterin’den Ethereum Hard Fork Çıkışı

vitalik buterinden ethereum hard fork cikisi

Popüler kripto para birimi Ethereum topluluğu bir süredir hard fork tartışması yapıyor. Ethereum kurucu ortaklarından olan Vitalik Buterin ise, topluluğun hard fork endişelerini reddetti.

Vitalik Buterin, Hard Forkların Ethereum’a Zarar Vermeyeceğini Düşünüyor

Kanadalı bilgisayar programcısı ve Ethereum’un kurucu ortaklarından olan Vitalik Buterin bir süredir tartışılan hark fork hakkında açıklamalarda bulundu. Potansiyel hard forkların Ethereum’a önemli bir zararının olacağını düşünmediğini söyleyen Buterin, Ethereum topluluğunun da yükseltme etrafında toplandığını dile getirdi. Buterin’in bu açıklaması, zincirin rakip sürümlerini başlatma girişimlerinin, madencilerin ilgisini çekemeyeceği anlamına geliyor. Vitalik Buterin açıklamasında ayrıca, zinciri çatallamayı savunanların, birleşme olayından yararlanmak isteyen çaresiz fırsatçılar olduğunu belirtti.

vitalik buterinden ethereum hard fork cikisi 2

Temmuz 2016’da başlatılan bir hard fork olan Ethereum Classic, iş kanıtı konsensüs mekanizmasına bağlı kalmak isteyen Ethereum topluluk üyelerini cezbedecek. Bu nedenle, yeni hard forkların ekosistem içinde önemli bir destekçi kazanması pek olası görünmüyor. CoinMarketCap verilerine göre, Ethereum Classic (ETC) şu anda 19. En büyük kripto para birimi olarak yer alıyor. Son olarak Ethereum Classic kısa bir zaman önce yaşanan birleşme olayının başında önemli bir ralli yaşamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala