bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Visa ve MasterCard Kripto Stratejisi Hakkında Açıklama Yaptı

visa ve mastercard kripto stratejisi hakkinda aciklama yapti

Kısa bir süre önce ödeme devleri MasterCard ve Visa’nın kripto endüstrisindeki son olaylar sebebiyle yeni ortaklık çabalarını duraklattığına dair haberler çıkmıştı. Kriptonun yaygınlaşması için önemli ortaklıklar kuran bu iki şirketin artık sektöre dair bir ortaklık kurmama ihtimallerinin ardından pek çok kişi bu haberlerin doğruluğunu sorgulamıştı. Konu hakkında Visa ve MasterCard cephesinden bir açıklama geldi.

Visa ve MasterCard’ın Sektöre Olan Bakışı Değişmedi

Visa sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, şirketin stratejisinin eskisi gibi kalacağını ve değişmeyeceğini dolayısıyla çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti. Visa açıklamasında söz konusu raporun, şirketin kripto para konusundaki konumunu doğru bir şekilde yansıtmadığını da dile getirdi.

visa ve mastercard kripto stratejisi hakkinda aciklama yapti 2

Sözcü tarafından yapılan açıklamada ayrıca, kripto sektöründe son zamanlarda yaşanan yüksek profilli başarısızlıkların kriptonun ana akım ödemelerin ve finansal hizmetlerin bir parçası haline gelmesinden önce alınması gereken uzun bir yol olduğunu ve Visa’nın önceliğinin bu şirketin ödeme sisteminin bütünlüğünü korumak olacağını belirtti.

MasterCard sözcüsü tarafından yapılan açıklamada da şirketin temeldeki Blockchain teknolojisini ve bu teknolojinin müşteriler için nasıl daha verimli sistemler oluşturmak için kullanılabileceğinin araştırılmaya devam edeceği belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala