bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,703.07 1.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,046.53 2.02%
bnb
BNB (BNB) $ 556.62 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 141.23 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521212 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.486026 5.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151685 0.40%

Visa, Küçük İşletme Sahipleri için NFT Programını Açıkladı

visa kucuk isletme sahipleri icin nft programini acikladi

NFT sektörünün gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki çalışmalar da hız kazanıyor. Kripto para piyasası ile yakından ilgilenen ödeme devi Visa, müzik, moda ve film gibi alanlardaki seçilmiş küçük işletme sahiplerinin, NFT kullanarak operasyonlarını genişletmede destekleneceği bir Oluşturucu Programı açıkladı.

Visa’dan NFT Programı

Ödeme devi Visa; müzik, moda ve film gibi alanlardaki seçilmiş küçük işletme sahiplerinin, NFT‘ler aracılığıyla operasyonlarını genişletmede onlara destek olacağı içerik oluşturucu programını açıkladı.

visa kredi karti startuplarina yatirim yapiyor 844x475 1

Visa‘nın kripto başkanı Cuy Sheffield yaptığı açıklamada şunları söyledi:

NFT’ler yaratıcı ekonomi için güçlü bir hızlandırıcı olma potansiyeline sahip. Visa Oluşturucu Programı aracılığıyla, bu yeni tür küçük ve mikro işletmelerin dijital ticaret için yeni ortamlardan faydalanmasına yardımcı olmak istiyoruz.

Visa’ya göre Oluşturucu Programı, teknik ve ürün danışmanlığı, topluluk oluşturma, düşünce liderlerine erişim, Visa müşterileri ve ortaklarına maruz kalma ve bir kerelik maaş odaklı destek ile NFT dünyasına bir yıllık bir süreç.

İşletme sahiplerine bu program boyunca teknik konuların yanı sıra, kendi toplulukları nasıl oluşturabilecekleri ile ilgili olarak da danışmanlık verilecek. Programa katılanlar, Visa’nın müşterileri ve ortakları ile de görüşebilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala