bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

Visa CEO’su: Şirket Kripto Para Sektörüne Çok Büyük Bir Şekilde Giriyor

visa ceosu sirket kripto para sektorune cok buyuk bir sekilde giriyor

Visa CEO’su Al Kelly, şirketin kripto para hamleleri hakkında konuştu. Kelly şirketin kripto para alanına “oldukça büyük bir şekilde” girdiğini düşünüyor.

Daha önce de aktardığımız üzere, ödeme devi Bitcoin, stablecoin’ler ve CBDC’lerle ilişkili hizmetleri hakkında çok yönlü bir strateji uyguluyor. Bu, CEO’nun geçmiş açıklamalarında da üzerinde durduğu bir alan ve bu tür planları Visa’nın yeni ödeme teknolojilerinin kesişme noktasında olması bağlamında konumlandırıyor. Kelly konu hakkında şunları söyledi:

”Bu nedenle, odak noktamız bu alanda gördüğümüz beş farklı fırsata odaklanıyor ve bunun çok büyük bir şekilde girdiğimiz ve son derece iyi konumlandırıldığını düşündüğüm alan olduğunu söyleyebilirim.”

Visa, CBDC’ler hakkında merkez bankaları ile görüştüğünü ve merkez bankalarına konu hakkında yardımcı olabileceğini yeniden hatırlattı:

“Merkez bankaları ile kamu/özel ortaklığın önemi ve özellikle kabulün önemi hakkında konuşuyoruz çünkü bu merkez bankası dijital para birimlerinin bir değeri olabilmesi için, her ikisinin de tüketicilerin zihninde güvenli kabul edilmesini gerektirecek. Ve bu, uzun bir geçmişe sahip olduğumuz ve yardımcı olabileceğimiz bir şey. Ve ikincisi, bir çeşit yardımcı programa sahip olmaları gerekiyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala