bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

VISA CEO’su Kripto Para Sektörünün Tam Ortasında Yer Alacaklarını Söyledi

visa3

VISA CEO’su Al Kelly, katıldığı bir podcast’te oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Al Kelly, şirket olarak kripto para sektörünün tam ortasında yer almak istediklerini belirtti.

Leadership Next isimli bir podcast’te söz alan Al Kelly, önümüzdeki beş yıl içerisinde kripto para sektörünün yaygınlaşabileceğini düşünüyor. Bu olduğunda da şirketlerinin kripto para sektörünün “tam ortasında” yer almasını istiyor.

“Kazananları ve kaybedenleri seçebilmemiz, işimizle alakalı en çok sevdiğim şey. Burada oturup konuşurken, kripto paraların ne kadar yükseleceğini tahmin edemiyoruz. Bu geçici bir heves mi yoksa kripto paralar aşırı derecede yaygınlaşacak mı bilmemiz mümkün değil. Bunu tahmin edebilecek kadar akıllı değilim. Ancak akıllı olduğum bir konu, şirketimizin bu işin tam ortasında olmasını sağlamak olacak.”

Kelly, kripto paralar ile ilgili iki ayrı çalışmalar yürüttüklerini de belirtti. Kelly şirket olarak, müşterilerinin VISA bilgilerini kullanarak Bitcoin (BTC) satın almalarını sağlamayı ve Bitcoin’in itibari para birimlerine kolayca çevrilmesini ana amaç olarak belirlediklerini ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala