bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 1.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.61 1.64%
bnb
BNB (BNB) $ 585.37 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 188.57 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621604 1.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646152 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216259 7.96%

Vietnamlı Kripto Madencileri Merge Sonrası Boşluğa Düştü

Vietnamli Kripto Madencileri Merge Sonrasi Boşluğa Düştü

Kripto para sektörü oldukça önemli bir yükseltmeyi daha geride bıraktı. En aktif akıllı sözleşme odaklı Blockchain ağlarından biri olan Ethereum, Merge ile birlikte madencilik faaliyetlerine son verdi ve PoS’a geçti. Ancak bu durum ne yazık ki madenciler için pek iyi olmadı. Öyle ki birçok kripto para madencisi faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldı. Bu madenciler arasında Vietnamlı madenciler de yer alıyor.

Vietnamli Kripto Madencileri Merge Sonrasi Boşluğa Düştü 1

Vietnamlı Kripto Madencileri Merge Sonrası Fiş Çekti

Ethereum, Merge ile birlikte PoW madenciliğine veda etti. Bu veda sonrası geride kalan madenciler ise Ethereum Classic ve Ethereum PoW’un hashrate’ini yükseltmek için kollarını sıvadı. Ancak bir kısım madenci ise fiş çekerek zararı kabul etti. Vietnamlı birçok madenci ise bu durumdan sitem ediyor.

Kripto madenciliği odaklı topluluk yöneticisi Ngoc Can, konu hakkında şu ifadelere yer verdi.

“Hepimiz bu günün geleceğini biliyorduk ve hazırlandık, ancak bazıları ‘Merge’ün daha sonra gerçekleşeceğini ve böylece biraz daha madencilik yapabileceğimizi umuyordu. Madenciler artık madencilik yapamıyor ve rig’lerini kapatmak zorunda kalıyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala