bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,413.26 4.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.19 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 557.60 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 143.89 10.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499246 1.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459652 3.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151703 5.29%

Verifone, Lavu ile Stratejik Ortaklık Kurdu

Verifone Lavu ile Stratejik Ortaklik Kurdu

Kripto para sektörü yeni ortaklık ve iş birlikleri ile hızla büyümeye devam ediyor. Son dönemde özellikle ödeme şirketleri arasında oldukça fazla iş birliği yaşanıyor. Bunun sebebi ise şüphesiz büyüyen sektörde kızışan rekabet. Son olarak restoran çalışanları tarafından kurulan ödeme çözümü girişimi Lavu, fintech şirketi Verifone ile stratejik bir ortaklık imzaladı.

Verifone, Lavu ile Stratejik Ortaklık Kurdu

Lavu, Verifone ile 65’in üzerinde Restoran’ın Kripto Kabul Etmesini Sağlayacak

Küresel bir restoran yazılımı ve ödeme çözümü sağlayıcısı Lavu ve fintech şirketi Verifone, Lavu’nun restoran yazılım paketini Verifone’un ödeme çözümleriyle entegre edecek ve böylece hem Lavu hem de Verifone müşterilerine kripto odaklı hizmet sağlayabilecek.

Bu stratejik ortaklık, hem Verifone hem de Lavu’nun müşterilerine kripto para birimleri de dahil olmak üzere birleşik bir satış noktası (POS) ve ödeme deneyimi sunmasına izin vermeyi amaçlıyor. Her iki müşteri grubu için de kullanılabilen kripto ödeme yöntemleri arasında Bitcoin (BTC), Ethereum ETH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve popüler ödeme araçları, PayPal, Venmo, WeChat Pay, Klarna, Swish ve Vipps kullanan birkaç USD staclecoin’i bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala