bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Venom Vakfı, Iceberg Capital ile 1 Milyar Dolarlık Venom Girişim Fonu Başlattı

venom vakfi iceberg capital ile 1 milyar dolarlik venom girisim fonu baslattiadd

Abu Dhabi Global Market (ADGM) tarafından lisanslanan ve düzenlenen ilk Layer-1 blok zinciri olan Venom Foundation ve ADGM tarafından düzenlenen bir yatırım yöneticisi olan Iceberg Capital, Venom Ventures Fund adlı 1 milyar dolarlık bir girişim fonu başlatmak için ortaklık kurduklarını duyurdu. Fon, Blockchain teknolojisini kullanarak gerçek dünya sorunlarını çözen yenilikçi Web3 şirketlerine yatırım yapacak.

Blockchain-agnostik fon, ödemeler, varlık yönetimi, DeFi, bankacılık hizmetleri ve GameFi gibi uzun vadeli trendlere odaklanarak yenilikçi protokollere ve Web3 dApp’lere yatırım yapacak. Yeni nesil dijital teknolojilerin ve girişimcilerin lider destekçisi olmayı hedefliyor.

venom vakfi iceberg capital ile 1 milyar dolarlik venom girisim fonu baslattiasd

Venom Ventures Fund (VVF), kuluçka programları ve kapsamlı bir sektör ağına erişim sunmak için Iceberg Capital’in ağını, uzmanlığını ve yeteneklerini kullanacak. Ayrıca, yatırım yapılan projelere pazarlama, borsa kotasyonu, teknik, yasal ve düzenleyici destek konularında yardımcı olacaktır.

Fon ekibi, dünyanın en deneyimli geleneksel finans ve blok zinciri profesyonellerinden bazılarından oluşuyor; BlackRock eski CIO’su Peter Knez ve MENA bölgesinde etkileyici bir geçmişe sahip tecrübeli ve tanınmış bir yatırım uzmanı olan Mustafa Kheriba da dahil. Mustafa, Orta Doğu ve Avrupa’da çeşitli finansal hizmetler ve sigorta şirketlerinin Yönetim Kurulu’nda görev yaptı.

Iceberg Capital tarafından işletilen fon, başlangıç aşamasından A Serisi turlara kadar projelere ve ekiplere yatırım yapacak. Yatırımcılar için uzun vadeli değer üretirken blockchain, DeFi ve Web3’ün benimsenmesini hızlandırmaya çalışacak.

Iceberg Capital İcra Kurulu Başkanı Mustafa Kheriba, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Venom Vakfı ile ortak olmaktan ve 1 milyar dolarlık yeni fonlarını başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Blockchain endüstrisi fiyatlarda keskin bir düzeltmeye tanık olsa da, inşaatçıların inşa etmeye ve yenilik yapmaya devam edeceğine inanıyoruz. Venom Ventures ile Web3 alanındaki en umut verici ekiplere ve projelere, vizyonlarını hayata geçirmelerine yardımcı olmak için finansal, teknik ve pazarlama desteği sağlayacağız.

Abu Dabi Küresel Pazarı (ADGM), piyasa katılımcılarına birinci sınıf bir yasal sistem ve düzenleyici rejim sağlayan uluslararası bir finans merkezi ve serbest bölgesidir. ADGM tarafından düzenlenen kuruluşlar tarafından kurulan ve işletilen Venom Ventures Fund (VVF) şeffaf olacak ve düzenlemelere bağlı kalacaktır.

Venom Ventures Başkanı Peter Knez, da konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Burada, Abu Dabi’de yeni Girişim Sermayesi fonumuzun lansmanının bir parçası olduğum için çok mutluyum. Deneyimli yatırım profesyonellerinden ve kripto para biriminden yetenekli insanlardan oluşan bir ekiple çalışmaktan heyecan duyuyorum. kitlesel olarak benimsenmeye hazır en yenilikçi web3 girişimlerine stratejik yatırımlar tahsis etmeye hazırız.Misyonumuz, dijital varlık yönetimini dönüştürmek ve endüstri üzerinde kalıcı bir etki yaratmaktır.Venom, bizim için ideal bir platformdur. bu hedefe ulaşmak.

Venom Ventures Fund (VVF), Nümi Metaverse’deki 20 Milyon Dolarlık Finansmana Öncülük Ediyor

Fon, Nümi Metaverse’in 20 milyon dolarlık fonlama turuna öncülük ederek ilk yatırımını yaptı. Nümi Metaverse yaratıcılar, yenilikçiler ve takipçiler için evrensel bir platformdur. Nümi, oyuncular için birçok özel ödül içeren bir mini oyun deneyimi olan ‘Görsel Roman’ı 2023’te piyasaya sürecek.

Nümi ayrıca bu yılın sonuna kadar VR metaverse’ü, ardından 2024’te PC ve mobil sürümünü piyasaya sürecek. Nümi yatırımı, fonun yatırım stratejisini sergiliyor. Yenilikçi Web3 projeleri üzerinde çalışan geliştiriciler ve inşaatçılar, Venom Ventures Fund web sitesi aracılığıyla finansman başvurusunda bulunmaya davet ediliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala