bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,610.31 1.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.98 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.80 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499722 0.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471118 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152712 1.25%

VeChain, Blockchain Protokolü UCO Network ile Anlaştı

vechain blockchain protokolu uco network ile anlasti

Kripto para sektöründe birçok farklı alandan şirket ortaklık haberleri ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Son olarak çıkan haberler göre; VeChain, Blockchain protokolü olan UCO Network ile iş birliği yaptığını açıkladı.

VeChain, UCO Network ile El Sıkıştı

VeChain, biyoyakıt sektörü için Blockchain altyapısı oluşturmak üzere UCO Network ile güçlerini birleştirdiğini duyurdu. UCO Network konuyla ilişki olarak şu açıklamayı yaptı:

UCOnetwork, önde gelen küresel sürdürülebilirlik odaklı Blockchain altyapısı VeChain ile birlikte çalıştığını duyurmaktan heyecan duyuyor.

Blockchain tabanlı ilk ESG odaklı biyoyakıt platformu olan UCO Network, Blockchain ve IoT teknolojilerinin bir kombinasyonunu kullanıyor. Bununla birlikte ağ, kullanılmış yemeklik yağ tedarik zinciri dolandırıcılığı riskini de azaltıyor.

Anlaşmaya göre VeChain, UCO Network’ün Layer 1 Blockchain ağıyla iş birliği yapacak. Ayrıca söz konusu ortaklıkla VeChain, UCO Network’ün Layer 1 geliştirmesini daha da kullanıcı dostu hale gelmesini sağlayacak.

Bu ortaklığın ardından VeChain’in bir yükseliş yaşadığı görüldü. VeChain’in durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında VET 0,02412120 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala