bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,558.03 4.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.91 4.81%
bnb
BNB (BNB) $ 549.58 5.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.65 10.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498401 3.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472674 3.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156911 5.19%

Valkyrie’den Bitcoin ETF’i İçin Dikkat Çeken Değişiklik

valkyrieden bitcoin etfi icin dikkat ceken degisiklik

Kripto varlık yöneticisi Valkyrie Digital Assets, Bitcoin ETF’si Ticker’ın kodunu BTFD‘ye çevirdi. Valkyrie Digital Assets’ın bu adımı şiddetli rekabetin ortasında pazarlama oyununu hızlandırıyor.

Valkyrie Bitcoin ETF’inin Ticker’ını BTFD Olarak Çevirdi

BTFD; “F ***** g dip’i satın al” anlamına gelen argo kısaltma, piyasa düzeltmeleri sırasında başkalarını daha fazla kripto satın almaya teşvik eden savunucular tarafından kripto alanında kullanılıyor.

Bununla beraber yakın zamandan bir örnek olarak, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor Mayıs ayında 10 milyon dolarlık başka bir satın alma daha duyurduğunda, Blockstream CEO’su Adam Back, bunun “BTFD” olduğundan emin olduğunu dile getiren bir paylaşım yapmıştı.

Bu nedenle, pek çok kişi Valkyrie’yi bir dizi rakip arasında öne çıkaracak pazarlama hamlesi için övdü.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse; ProShares ilk Bitcoin vadeli ETF’i salı günü itibariyle başladı. Bununla beraber analistler, Valkyrie’nin Bitcoin vadeli işlem tabanlı ETF’sinin de bu hafta sonuna kadar yayına girmesini bekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala