bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

Valereum, Cebelitarık Menkul Kıymetler Borsası’nı Satın Alacak

valereum cebelitarik menkul kiymetler borsasini satin alacak

Blockchain alanında kurum ve kuruluşlar ekosistemlerini hızla genişletmeye devam ediyor. Bu kez Blockchain şirketi Valereum, hisselerin ve kripto varlıkların alınıp satılabileceği dünyanın ilk borsasını oluşturmak için bir adım attı. Blockchain şirketi, Cebelitarık Menkul Kıymetler Borsası’nın (GSX) yüzde 90’ını satın alacağını açıkladı.

Valereum, Cebelitarık Menkul Kıymetler Borsası’nı Satın Almaya Karar Verdi

Blockchain şirketi Valereum, daha önce Cebelitarık Menkul Kıymetler Borsası’nın (GSX) yüzde 80’ini almak istediğini açıklamıştı. Şimdi ise Valereum borsanın yüzde 90’ı alacağını açıkladı. Satın almanın finansal şartları ise henüz açıklanmadı.

Belirtmek gerekirse satın alma işlemi, Cebelitarık’taki finansal hizmetler sektörünü düzenleyen Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu’nun (GFSC) onayına tabi tutuluyor.

valereum cebelitarik menkul kiymetler borsasini satin alacak 2

Satın alma onaylandıktan sonra Valereum, “GSX’i dünyanın ilk tam olarak düzenlenmiş, entegre fiat ve dijital borsalarından biri olarak kurmayı” planladığını söyledi.

Valereum Başkanı Richard Poulden ise konu ile olarak şunları söyledi:

Satın alma yapısının bu basitleştirilmesi tüm taraflar için önemlidir ve işlemin daha hızlı tamamlanmasını sağlayacaktır.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Valereum Blockchain, daha önce fiat ve kripto dünyaları arasında tam olarak düzenlenmiş bir bağlantı sağlamak için Juno Group‘u (Juno) satın almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala