bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,757.08 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.71 4.68%
bnb
BNB (BNB) $ 606.30 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 144.31 9.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517533 4.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468229 5.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149737 7.38%

US Bitcoin Corp, Celsius’un Madencilik Bölümünü İşletecek

us bitcoin corp celsiusun madencilik bolumunu isletecek

Geçtiğimiz yıl iflas başvurusunda bulunan kripto kredi verme platformu Celsius Network’ün iflas mahkemesi süreci devam ediyor. Varlıklarını satışa çıkaran Celsius Network’ün madencilik operasyonları bölümünü satın alan US Bitcoin Corp, çalışmalarına başladı.

US Bitcoin Corp, Hashrate’i 12.2 EH/s Artırıyor

Bitcoin madencilik şirketi US Bitcoin Corp (USBTC), iflas eden kripto kredi sağlayıcı şirketi Celsius Network’ün madencilik varlıklarını kullanmayı planladığını açıkladı. Bu gelişme, Fahrenheit koalisyonunun, USBTC’nin bir üyesi olduğu, iflas eden şirketten uygulamaya özgü bütünleşmiş devre (ASIC) makinelerini satın almasının ardından geldi. USBTC, 121,800 Celsius makinesinin filosunu canlandırmayı ve madencilik operasyonlarına 12.2 exahash/saniye (EH/s) artış sağlamayı planlıyor.

us bitcoin corp celsiusun madencilik bolumunu isletecek 2

Yapılan son duyuruya göre, US Bitcoin Corp, artık iflas etmiş olan kripto kredi platformu Celsius Network’ün madencilik operasyonlarını kendi bünyesine dahil ediyor. Celsius’un yeniden yapılandırılan madencilik bölümü için yapılan çok turda ihale sonrası, USBTC Fahrenheit koalisyonu için bir teklif sundu.

Fahrenheit koalisyonu, Ravi Kaza, Steven Kokinos, Proof Group Capital Management, Arrington Capital ve USBTC’den oluşan bir grup. Yeniden yapılandırmayı takiben, Fahrenheit Celsius’un yönetim şirketi rolünü üstlenmeye hazırlanıyor. Son olarak US Bitcoin Corp’un CEP’su Michael Ho yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Özelleşmiş uzmanlığımız ve uygulama başarımız, Fahrenheit’ın Celsius’u yeniden yapılandırmak için başarılı bir teklif vermesini sağladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala