bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Upbit, Güney Kore’deki Kullanıcılar için Kısıtlamaları Artırıyor

Güney Kore’nin kripto varlık alım satım platformu Upbit, kimlik doğrulaması yapmayan kullanıcılar üzerinde kısıtlamaları artıracağını belirtti. Borsanın internet sitesinden yapılan açıklamada, kısıtlamaların ülkenin kara para aklamayla mücadele yasalarını karşılamak üzere devreye gireceğini belirtiyor.

Upbit kullanıcılarının özellikle gerçek ad doğrulaması olmayan üyelerinin, işlemi doğrulanana kadar olan süreçte 1 milyon wondan fazla para yatırmaları veya çekmeleri kısıtlanacak.

Upbit Kullanıcıları, Bitcoin ve Tether Ticareti Yapmaya Devam Edebilecek

Güney Kore Mali İstihbarat Birimi’ne (FIU) kaydolan ilk varlık alım satım platformu olan Upbit, internet sitesi üzerinden bir açıklamada kimliğini doğrulatmamış kullanıcılara yapılacak olan kısıtlamaların yanında, kullanıcıların Bitcoin ve tether ticareti yapmaya devam edebilecekleri de ekledi. Ayrıca kimliklerini doğrulatmamış müşterilerin ayın ilerleyen aylarında daha sert kısıtlamalarla karşılaşacakları belirtildi.

upbit guney koredeki kullanicilar icin kisitlamalari artiriyor

Güney Kore‘de, Mart ayında, kripto varlık borsalarının 6 ay içinde uyması gereken yeni şartlar açıklanmıştı. Aynı zamanda hatırlatmak gerekirse, Güney Kore’de iş yapmak isteyen kripto borsalarının regülatöre kaydolmak için 24 Eylül’e kadar süreleri vardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala