bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

Ünlü Yatırımcı Mike Novogratz: Bitcoin Kripto Rallisine Öncülük Edecek

unlu yatirimci mike novogratz bitcoin kripto rallisine onculuk edecek

Kripto para piyasasında bulunan önemli isimlerden Bitcoin hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyarder yatırımcı ve eski hedge fonu yöneticisi olan Mike Novogratz, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile ilgili konuştu.

Mike Novogratz Bitcoin Hakkında Konuştu

Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’in (BTC) bir kripto rallisi arkasındaki, itici güç olabileceğine inanıyor.

Kripto para topluluğunun saygın ismi Novogratz, Twitter üzerinden, piyasa değerine göre en büyük kripto varlığın, kripto rallisine öncülük edeceğini aktardı.

unlu yatirimci mike novogratz bitcoin kripto rallisine onculuk edecek

Mike Novogratz’a göre, Bitcoin ticareti yapanların, şahin duruşundaki herhangi bir değişiklik ile kripto piyasalarında bir ralliye ilham verebileceğinden, yatırımcıların Federal Rezerv‘i yakından takip etmeleri gerekiyor. Novogratz şunları söyledi:

Fed durakladığında BTC bir sonraki ralliye öncülük edecek. İyi projeler bunu takip edecek. Bu sektör bitmeyecek. Biz sadece Fed’in neden olduğu bir varlık balonunun patlamasına uyum sağlıyoruz. Devrim niteliğindeki teknolojiyi ve değişimi inşa etmek kolay olmamalı.

Geçtiğimiz günlerde Mike Novogratz, altcoinlerin değerlerinin yarısından fazlasını kaybetme riski altında olduğunu dile getirerek yatırımcıları uyarmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala