bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,720.07 4.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 3.62%
bnb
BNB (BNB) $ 557.17 3.99%
solana
Solana (SOL) $ 142.04 6.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505921 5.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479428 10.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155805 8.50%

Ünlü Şarkıcı Katy Perry, NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü

unlu sarkici katy perry nft koleksiyonunu piyasaya surdu

NFT dünyası gün geçtikçe sanatçıların odak noktasını olmaya devam ediyor. Son olarak dünyaca ünlü pop şarkıcısı Katy Perry de NFT dünyasına adım attı. Theta Drop ortaklığı ile NFT’lerini piyasaya süren Katy Perry, 1 adet benzersiz, 5.000 adet nadir ve sınırsız sıradan NFT’sini satışa çıkardı.

unlu sarkici katy perry nft koleksiyonunu piyasaya surdu

Katy Perry NFT Koleksiyonu: 1 Dakika içerisinde 3.000 NFT Satıldı

Katy Perry de NFT dünyasına adım atan ünlü isimlerden biri oldu.

2015 yılında dünya çapında izlenen performansı “Golden Lion” temalı NFT koleksiyonu, 1 adet özel NFT’yi içeriyor. Bu NFT’ye sahip olan şanslı kişi, Golden Lion’un kendisine, Katy Perry’nin sahne arkası görüntülerine sahip olacaklar. Ek olarak geri kalan 5.000 adet NFT ise ileriye dönük olarak hayranlara özel birkaç ayrıcalığın kapısını aralıyacak.

Yeni NFT koleksiyonu hakkında konuşan Katy Perry, şu ifadelere yer verdi:

“Bir sanatçı olarak her zaman geleceğe göz kulak olmaya çalıştım, bu yüzden şimdi ona adım atıyormuşuz gibi hissediyorum. NFT konsepti yeni ve heyecan verici, bu yüzden hayranlarımı heyecanlandırıyorum ve bu yeni dünyada erken benimseyenlerim. Dijital NFT’lere ek olarak, bu indirimler aynı zamanda somut koleksiyonlar alma fırsatını da içerecek, böylece türünün tek örneği, inanılmaz pop kültürü tarihi parçalarından kurtulabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala