bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,913.12 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.11 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 557.80 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 142.37 1.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518754 3.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152726 0.43%

Ünlü Sanatçı Jeff Koons, NFT Destekli Heykellerini Ay’a Gönderecek

Ünlü Sanatçi Jeff Koons NFT Destekli Heykellerini Aya Gönderecek

Kripto dünyasınca “To The Moon” kavramı oldukça sık karşılaşılan bir kavram. Varlıkların değerinin yüzler, hatta binlerce kat artmasını temsil eden bu terim, bu sefer NFT destekli heykeller için gerçeğe dönüşüyor gibi. Öyle ki ünlü sanatçı Jeff Koons, bir dizi heykel yapıp onları aya göndereceği projesini duyurdu. Üstelik bu heykeller, NFT’ler ile de destekleniyor.

Ünlü Sanatçı Jeff Koons, NFT Destekli Heykellerini Ay'a Gönderecek
Sanatçı Jeff Koons

Jeff Koons, NFT Destekli Heykellerini Ay’a Yollayacak

Amerikalı pop sanatçısı Jeff Koons, kelimenin tam anlamıyla aya yeni bir NFT projesi başlatıyor. “Jeff Koons: Ay Evreleri” isimli proje, sanatçının Florida, Cape Canaveral’daki Kennedy Uzay İstasyonu’ndan uzaya fırlatılacak bir dizi heykeli temsil ediyor.

Projenin arkasındaki isim olan Koons, “tarihsel olarak anlamlı bir NFT projesi” yaratmayı hedeflediğini söyleyerek, uzay araştırmalarının “insanlığın sınırsız potansiyelini temsil ettiğini” ekledi

Tüm bunlara ek olarak bu heykeller, kendisine bağlı, karşılık gelen bir NFT’ye de sahip olacak. Bu NFT’ler ise satılarak ve geliri Sınır Tanımayan Doktorlara bağışlanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala