bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

Ünlü Oyun Şirketi Konami, NFT Sektörüne Adım Attı

unlu oyun yapimcisi konami nft sektorune adim atti

NFT sektörü son hızla bünyesine yeni şirketleri katmaya devam ediyor. Son olarak NFT sektörüne katılan Ubisoft ve Square Enix gibi dev oyun yapımcıları arasına Japonya merkezli oyun şirketi Konami de katıldı. Japon oyun geliştirici şirket, Castlevania serisinin 35. yıldönümünü kutlayan klasik bir dizi NFT’yi piyasaya süreceğini açıkladı.

Konami, oyun serisinden ilham alan, bazıları klasik oyun görüntüleri ve müzikleri kapsayan, bazıları ise tanıdık franchise çizimlerine dayanan 14 adet özel NFT yayınlayacak.

unlu oyun sirket konami nft sektorune adim atti

Konami Castlevania Serisi ile NFT Dünyasına Katılıyor

Japon oyun şirketi Konami, oyunlarında kullandığı son teknoloji teknikler ile biliniyor. Şirketin NFT sektörüne göz kırpması ise ilerleyen dönemde oyunlara da NFT’lerin gelmesinin bir sinyalı olarak görüldü. 12 Ocak tarihinde piyasaya sürülecek Ethereum tabanlı NFT’ler, NFT platformu OpenSea üzerinden alıcıları ile buluşacak.

Diğer taraftan Konami, kabul etmeleri durumunda her NFT müzayede kazananının takma adını şirketin resmi sitesinde yayımlayarak bu etkinliği ölümsüzleştirecek.

Son olarak şirketin satın alma işleminden sonra NFT’nin değerinin artacağını garanti etmediğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala