bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,014.42 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,198.00 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 599.99 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 153.67 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527753 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479361 6.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155392 3.22%

Ünlü Müzik Grubu Nirvana’nın NFT’leri Piyasaya Sürülecek

unlu muzik grubu nirvananin nftleri piyasaya surulecek

Pop Legendz, Nevermind albümlerinin lansmanından önce Nirvana‘nın daha önce hiç görülmemiş görüntülerini içeren bir dizi NFT koleksiyonunu açık artırmaya çıkarıyor. Bu NFT koleksiyonu ile birlikte Nirvana hayranları, Blockchain ağında ölümsüzleştirilmiş en sevdikleri grubun tarihinin bir parçasına sahip olma fırsatına sahip olacaklar.

20 Şubat 2022’de Nirvana’nın daha önce hiç görülmemiş görüntüleri ve eserleri ile bir müzayede düzenlenecek. Müzayede sadece kripto ile olacak ve 5 Nisan 1994’te intihar eden ikonik grubun lideri Kurt Cobain‘in doğum günü ile aynı gün gerçekleşecek.

unlu muzik grubu nirvananin nftleri piyasaya surulecek2 Nirvana'nın NFT'leri

Nirvana’nın NFT’leri Piyasaya Sürülüyor

Amerikan grunge müzik grubu Nirvana küresel olarak geniş bir hayran kitlesine sahip. Özellikle NFT’lerin oldukça popülerleştiği bu dönemde Nirvana’nın NFT haberi oldukça dikkat çekmiş durumda. Müzayedede, 1 Ekim 1991’de, Nevermind albümünün yayınlanmasından altı gün önce, Philadelphia’daki JC Dobbs’ta bir grup konseri sırasında çekilmiş fotoğraflardan oluşuyor. NFT koleksiyonu fotoğrafçı Faith West tarafından çekilen 27 resim ve daha önce hiç görülmemiş 15 sanat eserini barındırıyor.

Son olarak müzayedenin, müzik endüstrisi ile ilgili NFT’leri yayımlayan eden bir girişim olan Pop Legendz tarafından organize edildiğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala