bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,500.01 3.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.97 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 550.10 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502634 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454904 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150935 0.97%

Universal Music Group, LimeWire’ın NFT Platformuyla Anlaşma Sağladı

universal music group limewirein nft platformuyla anlasma sagladi

Dünyanın en büyük müzik şirketi Universal Music Group, sanatçıların LimeWire‘ın yeni Web3 sürümünde NFT‘lerini yayınlamasına olanak sağlayacağını açıkladı.

Taylor Swift, U2, Kendrick Lamar ve BTS gibi dünyaca ünlü isimlerin arkasındaki büyük müzik şirketi Universal Music Group, LimeWire aracılığıyla sanatçıların NFT yayınlamasına izin veren bir anlaşma imzaladı.

Universal Music Group Sanatçıları, LimeWire’da NFT’lerini Yayınlayabilecek

Eşler arası müzik paylaşım hizmeti LimeWire, Mart ayında Algorand tabanlı müzik merkezli NFT platformunu başlatacağını duyurdu. Şimdilerde Universal Music Group ile anlaşma sağlayan şirket, müzik şirketine bağlı birçok sanatçının LimeWire NFT platformu aracılığıyla dijital koleksiyonlar yayınlamasına izin verecek.

universal music group limewirein nft platformuyla anlasma sagladi

Universal Music Group kadrosunda Taylor Swift, Kendrick Lamar, The Rolling Stones, U2, BTS, Chris Stapleton, The Weeknd, Abba ve Elton John gibi dünyaca ünlü sanatçılar yer alıyor. Anlaşmaya göre, bu sanatçılar isterlerse LimeWire aracılığıyla NFT’lerini yayınlayabilme fırsatına sahip olacak.

Nisan ayında LimeWire, Kraken Ventures, Arrington Capital ve GSR liderliğindeki bir token satışında 10.4 milyon dolar topladığını açıkladı. Token satış duyurusuna göre, LimeWire’ın bu ay içinde NFT platformunu başlatmayı planladığı bildirildi.

Bildiğiniz üzere Algorand, NFT’ler ve merkeziyetsiz uygulamalar için lider platform Ethereum’a rakip olarak doğan bir hisse kanıtı Blockchain ağı. Geçtiğimiz hafta, Algorand ve Web3 yatırım şirketi Hivemind, ses paylaşım platformu Napster‘ı satın aldıklarını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala