bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,758.89 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,231.92 0.46%
bnb
BNB (BNB) $ 606.36 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 156.31 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54453 2.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503454 2.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160568 0.58%

Uniswap SushiSwap ile DeFi Listelerinin Zirvesine Yükseldi

Uniswap SushiSwap ile DeFi Listelerinin Zirvesine Yukseldi scaled

Bu protokol, Uniswap’i merkezi olmayan finans (DeFi) listelerinin tepesine taşıdı.

Medium’da yapılan bir duyuruya göre, lansmandan yaklaşık iki hafta önce (100.000 blok), Uniswap’tan SushiSwap’e likidite sağlayıcısı (LP) token’larını paylaşan Ethereum kullanıcıları, erken dönemde 10 kat likidite madenciliği ödülü alacaklar (şimdi blok başına 1.000 SUSHI)

Şu anda SushiSwap, USDT, USDC, AMPL, DAI, LINK, YFI ve diğerleriyle eşleşen ETH havuzlarında LP token’ları için ödüller dağıtıyor. SUSHI sahipleri daha sonra daha fazla havuzda oy kullanabilecek.

Likidite madenciliği, kullanıcıların varlıklarını bir yere yatırmak için yeni bir token aldıkları zamandır. Bonus dönemi sona erdiğinde, SushiSwap tüm Uniswap LP token’larını kullanacak ve rakiplerinin varlıklarını SuhiSwap’in kendi havuzlarına taşıyacak, bu nedenle topluluktaki bazı kişiler buna “vampir madenciliği” diyor.

Uniswap her alım satımın %3’ünü elinde tutarken ve bunu likidite sağlayıcılarına dağıtırken, Sushi likidite sağlayıcılarına %2,5’i ve geri kalanını SUSHI sahiplerine dağıtacak. DeFi Pulse her zaman lider projenin “hakimiyetini” not eder. Uniswap hakimiyeti şu anda %17,5 seviyesinde bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala