bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,161.07 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.45 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 186.92 2.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621289 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654218 2.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218027 15.08%

Uniswap Labs Yasadışı Olduğu Tespit Edilen Adresleri Engelliyor

Uniswap Labs Yasadişi Olduğu Tespit Edilen Adresleri Engelliyor

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken en büyük sorunlardan bir tanesi de şüphesiz yasa dışı faaliyetler oluyor. Küresel düzenleyicilerin son dönemde oldukça önemsediği bu durum, merkeziyetsiz borsa Uniswap’tan da bir darbe daha aldı.

Uniswap Labs Yasadışı Olduğu Tespit Edilen Adresleri Engelliyor

Uniswap Labs Yasadışı Adresleri Engelliyor

Uniswap merkeziyetsiz değişim protokolünün ana geliştiricisi olan Uniswap Labs, yasadışı faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen kripto cüzdan adreslerini uygulamasının ön ucundan engellemeye başladı. Uniswap Labs, web sitesinin bu hafta güncellenen bir SSS bölümüne göre, bu girişim için Blockchaim analiz firması TRM Labs ile ortaklık kurdu.

TRM Labs, yaptırımlar, terörizmin finansmanı, saldırıya uğramış veya çalınmış fonlar, fidye yazılımı, insan kaçakçılığı ve çocuk cinsel istismarı materyali gibi yasa dışı davranışlarla bağlantılı olması muhtemel kripto cüzdanlarını Uniswap için işaretliyor.

Diğer taraftan şimdiye kadar Uniswap tarafından kaç cüzdan adresinin engellendiği belli değil.

Son olarak Uniswap Labs’in SSS bölümünde, “politikası, yasa dışı davranışlarda bulunan kişilerin Uygulamamızı kullanmasını önlemek” olduğu için harekete geçtiğini belirttiğini de ekleyelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala