bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

Uniswap, Kendi NFT Pazar Yeri Hizmetini Başlatacak

uniswap kendi nft pazar yeri hizmetini baslatacak

Merkeziyetsiz değişim protokolü Uniswap, NFT endüstrisine adım attı. Uniswap, NFT ve NFT’ler için bir pazar toplayıcısı olan Genie satın alımını duyurdu.

Uniswap Genie Satın Alımıyla NFT Entegrasyonu Sunacak

Uniswap, son bir günde 1.3 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşan ve 7 milyar dolarlık kilitli değeri bulunan en büyük DeFi borsalarından birisi olarak hizmet veriyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamaya göre, bir NFT pazar toplayıcısı olan Genie’nin satın alındığı açıklandı. Uniswap basın açıklamasında, NFT’leri “büyüyen dijital ekonomide bir değer biçimi” olarak tanımlandırdı ve NFT’lerin Uniswap ürünlerine entegrasyonun kolay olmadığı belirtildi.

uniswap kendi nft pazar yeri hizmetini baslatacak 2

Büyüyen bir endüstri olan NFT’lerin ticareti kısa süre içinde Uniswap’ın internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Uniswap, kullanıcıların NFT alım satımı yapabileceği hizmetin açılışının tam tarihini vermedi ancak sonbahar olarak açıkladı. Uniswap ayrıca Ağustos ayı içinde USDC stablecoin’inin bir airdrop’unu başlatacak. Uygun kullanıcılar ise Genie’yi 15 Nisan tarihinden önce kullananlar ve GENIE:GEM NFT’ye sahip olanları içerecek. Son olarak Genie kullanıcıları, Uniswap’ın NFT hizmeti başlayana kadar, Genie üzerinden NFT alım satımı yapmaya devam edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala