bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,257.75 2.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,195.59 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 597.73 4.28%
solana
Solana (SOL) $ 153.89 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535306 1.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.514097 3.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160198 0.69%

Uniswap Katılımcılarından Yeni Öneri

uniswap katilimcilarindan yeni oneri

Önde gelen merkezi olmayan borsa Uniswap cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Uniswap katılımcıları, DEX’in kripto para borsası Coinbase’in Layer 2 Base’inde konuşlandırılması önerisinde bulundu.

Uniswap Katılımcılarından Coinbase Önerisi

Son dönemin önde gelen merkezi olmayan borsa platformu Uniswap’a katkıda bulunan üç etkili kişi, Coinbase’in Layer 2 Blockchain ağı olan Base üzerinde potansiyel bir dağıtımını araştırmak adına görüşmeler gerçekleştirmeye başladı.

Gün içinde Uniswap’in yönetişim forumunda she256, Michigan Blockchain ve GFX Labs tarafından gündeme getirilen önerilen entegrasyon, zincir içi yönetişim oylamasının onaylanmasına bağlı olarak, Base’in Layer 2 ağı aracılığıyla Uniswap’in merkezi olmayan borsasına kullanıcı erişimini de artıracak.

uniswap katilimcilarindan yeni oneri 2

Teklifin arkasındaki gruplar, Uniswap’in merkeziyetsiz özerk organizasyonunun bir parçasını ifade ediyor. Bu üçlü arasında bulunan GFX Labs, teklifin onaylanmasına bağlı olarak sözleşmelerin Base üzerinde teknik olarak uygulanmasının sorumluluğunu alacak.

Bununla birlikte teklifin onaylanması durumunda, yeni başlayan Coinbase projesi için de iyi haber olacak. Geliştiricilere Blockchain ağı üzerinde merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak adına daha erişilebilir, uygun maliyetli bir platform inşa etmeyi hedefleyen kripto para borsası Coinbase, bu yılın sonlarında beklenen ana ağ lansmanı öncesinde geçtiğimiz aylarda Base’in bir test ağı sürümünü duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala