bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

UncleMine, 3 Milyon Dolar Yatırım Aldı (Sponsorlu)

unclemine 3 milyon dolar yatirim aldi sponsorlu

Singapur merkezli UncleMine, Solana ağı üzerine kurulu, Web3 için bir teşvik altyapısı olarak faaliyet gösteriyor. Şirket, bu kez yatırım haberiyle gündeme geldi. UncleMine, düzenlenen son yatırım turundan 3 milyon dolar toplamayı başardı.

Web3 Teşvik Altyapısı UncleMine, 3 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Merkezi Singapur’da bulunan UncleMine, son yatırım turunu tamamladı. Şirket, önemli yatırım kuruluşlarından toplamda 3 milyon dolar yatırım almayı başardı. Yatırım turuna katılan şirketler arasında şu isimler yer alıyor:

Fenbushi Capital, HashKey Capital, Continue Capital, LongHash Ventures, GBV, A&T Capital, Kenetic Capital. Ayrıca farklı sektörlerden de önemli yatırım kuruluşlarının yatırımcılar arasında yer aldığı söylendi.

web3 0 tesvik altyapisi unclemine 3 milyon dolar yatirim aldi 2 1

Şimdi biz biraz UncleMine‘ı mercek altına alalım.

Şirket, Haziran 2021’de kuruldu. Zero-knowledge proof (sıfır bilgi kanıtı) teknolojisini kullanarak akıllı sözleşme blokzincirlerine bilgi işlem güçleri getirmek isteyen UncleMine, böylece bilgi işlem güçlerini doğrulanabilir hale getirmeyi planlıyor.

Bilgi işlem güçleri için farklı hash oranları, doğrulanabilir depolama, bant genişliği, bilgi işlem kaynakları vb. dahil olmak üzere blokzincirlerinin ve Web3 uygulamalarının üzerine inşa edildiği temel kaynaklar diyebiliriz. Söz konusu kaynaklarda çeşitli teknik zorluklar var ve bu yüzden, DeFi ekosistemine katılımları ve dolaşımları zor hale geliyor. UncleMine ağının temel hedefi de bu zorlukları çözmek.

UncleMine, teknolojisinin bilgi işlem gücü sahiplerinin kaynaklarını güvenilir olmayan bir ağ üzerinden doğrulamasına ve sıfır bilgi kanıtlarını üçüncü tarafların doğrulaması ve entegre etmesi için zincir üstü bir akıllı sözleşmede saklamasına izin verebileceğini söylüyor.

Şirket, ekosisteminin yerel tokeni UM aracılığıyla desteklendiğini ve teşvik edildiğini de belirtti. Proje, bir DAO yapısını benimseyecek ve UM tokeni ve NFT’ler aracılığıyla topluluğa yönetişim hakları verecek.

Son yatırım turundan gelen fonlar, UncleMine ürününü geliştirmenin yanında pazarlama faaliyetlerini güçlendirmeye ve yeni istihdamlar sağlamaya yardımcı olacak. Ağın alfa sürümü Aralık 2021’de piyasaya sürülecek. UM token oluşturma etkinliği için ise planlanan tarih Ocak 2022.

Proje hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayıp web sitesine gidebilir ya da projenin global Telegram kanalına göz atabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala