bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,652.93 0.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,577.52 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 586.99 1.39%
solana
Solana (SOL) $ 185.23 1.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620992 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651252 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216642 16.64%

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan Metaverse Adımı

ulastirma ve altyapi bakanligindan metaverse adimi

Son dönemlerin popüler konularından birisi olan metaverse ülkemizde de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yerli ve milli metaverse şirketi olan Metavision ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Metaverse Projesi İçin Metavision Ortaklığını Duyurdu

TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada metaverse projesini duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Yerli Milli Metaverse platformu @wearemetavision’dayız.” ifadesi kullanıldı.

Ülkemizde Blockchain yenilikleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Pek çok vatandaş Blockchain projelerine ilgi gösterirken, devlet kurumları da Blockchain yeniliklerini takip etmeyi sürdürüyor. Son dönemlerde dünya genelinde popülaritesini artırmaya devam eden metaverse, ülkemizde de yakından izleniyor. TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son paylaşımda, yerli ve milli bir metaverse şirketi olan Metavision ile ortaklık kurulduğu duyuruldu. Kurulan ortaklığın detayları henüz paylaşılmamış olsa da söz konusu ortaklığa dair tüm detayların ilerleyen günlerde paylaşılacağı aktarıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala