bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

UBS, Credit Suisse’i 1 Milyar Dolara Satın Alıyor

ubs credit suissei 1 milyar dolara satin aliyor

İsviçre’nin en büyük bankalarından birisi olan Credir Suisse bir süredir zor durumdaydı. Bankacılık devi içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak için İsviçre Merkez Bankası ile görüşmeler yapıyordu. Ortaya çıkan son bilgilere göre İsviçre’nin en büyük bankalarından bir diğeri olan UBS, Credit Suisse’yi satın almak için teklif verdi.

UBS, Credit Suisse’yi Satın Alıyor

İsviçre’nin en büyük iki bankası olan UBS ve Credit Suisse bir satın alma görüşmesi gerçekleştiriyor. Ülkenin en büyük bankalarından birisi olan UBS, zor durumdaki ’yi satın alma anlaşması imzalayacak. Satın alma Credit Suisse’in cuma günkü kapanış fiyatının bir kısmıyla fiyatlandırılacak.

ubs credit suissei 1 milyar dolara satin aliyor 2

Konu hakkında bilgisi olan kişilerin aktardıklarına göre, Credit Suisse’in cuma günkü 1.86 SFr’lik kapanış fiyatının çok altında, UBS hissesine ödenecek 0.25 SFr’lik bir fiyat teklif edildi. UBS, bununla birlikte kredi temerrüt marjlarının 100 baz puan ya da daha fazla sıçraması durumunda anlaşmayı geçersiz kılan önemli bir olumsuz değişiklik konusunda da ısrarcı davranıyor.

Bununla birlikte kaynaklar, durumun hızlı ilerlediğini ve şartlarını aynı şekilde kalacağının ya da bir anlaşmaya varılacağının bir garantisinin olmadığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala