bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

tZERO Borsası Kapanıyor

tzero borsasi kapaniyor

Kripto para piyasasında yaprak dökümü devam ediyor. Neredeyse her gün yeni bir şirketten küçük, kapanma ya da işgücünü azaltma kararı geliyor. Ocak ayında 10’un üzerinde şirket 3 binden fazla çalışanının görevine son vermişti. Genesis gibi sektörün önde gelen şirketlerinden biri de iflas başvurusunda bulunmuştu. Şirketlerdeki olumsuz gidişat şubat ayına da yansıdı. Yılın ikinci ayında şu ana kadar 3 şirket küçüleceğini duyurdu. Çoğunluk hissesi Overstock’a ait olan tZero ise kripto para borsası birimini kapatacağını bildirdi.

tzero borsasi kapaniyor1

tZero Borsası Kapanma Tarihini Açıkladı

Kripto para borsası tZero, 6 Mart itibarıyla kepenk kapatacağını duyurdu. Çoğunluk hissesi Overstock‘a ait olan tZero, kapanmanın ardından menkul kıymet ürünlerine odaklanacağını bildirdi. Şirketten yapılan açıklamada kapanma tarihine de değinildi. Buna göre yatırımcıların varlıklarını çekebilmeleri için ileri bir tarihin seçildiği ifade edildi. Şirket, düzenleyicilerin kriptolara yönelik çalışmalarını yakından takip edeceklerini altını çizdi.

Finansal teknoloji şirketi olarak da bilinen tZero, halka arz olacak şirketlerin menkul kıymet teklifleri üzerinde faaliyet gösteriyor. tZero’nun kripto para operasyonları 2019 yılında kurulmuştu. Yapılan açıklamada düzenlemeye tabi olmayan kripto varlıkların geride kalacağı ifade edildi. Overstock, tZero’nun yüzde 55’ine sahip. Şirketin açıklamasında, söz konusu adımın bir çıkış olmadığı ifade edilerek, düzenlenmiş kripto varlıklara dikkat çekildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala