bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,784.36 6.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.57 4.77%
bnb
BNB (BNB) $ 558.72 3.07%
solana
Solana (SOL) $ 144.69 12.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496991 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460073 5.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152703 7.73%

Twitter’ın Yeni CEO’su Belli Oldu

twitterin yeni ceosu belli oldu

Elon Musk’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter yeni bir gelişme ile gündemde. Kısa bir süre önce Twitter CEO’luk görevinden ayrılacağını açıklayan Elon Musk, Twitter’ın yeni CEO’sunun kim olacağını da açıkladı.

Twitter’ın Yeni CEO’su Linda Yaccarino Oldu

Başarılı girişimci Elon Musk, kısa bir süre önce Twitter’ın yeni bir CEO’su olduğunu ve kendisinin daha teknik bir role geçiş yapacağını açıklamıştı. Musk bu paylaşımında Twitter’ın yeni CEO’sunun kim olduğunu ise açıklamadı.

Elon Musk, Twitter’ın yeni CEO’sunu dün açıklamamış olsa da kaynaklar, Elon Musk’ın bir süredir NBCUniversal küresel reklam başkanı Linda Yaccarino rol için ileri düzey görüşmelerde bulunduğunu belirtti. Elon Musk’ın Twitter CEO’luğundan ayrılacağı haberi sonrasında elektrikli otomobil devi Tesla’nın hisseleri de yükseldi.

Elon Musk tarafından yapılan yeni paylaşımda ise Twitter’ın yeni CEO’su belli olmuştu. NBCUniversal küresel reklam başkanı Linda Yaccarino, Twitter’ın yeni CEO’su oldu. Elon Musk tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Linda Yaccarino’yu Twitter’ın yeni CEO’su olarak ağırlamaktan heyecan duyuyorum!

Son olarak yeni Twitter CEO’su Linda Yaccarino’nun Twitter’da Shiba Inu’yu takip ettiğini belirtmemizde yarar var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala