bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 3.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.01 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 605.65 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 145.87 6.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525988 3.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47306 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150481 7.66%

Twitter’ın CFO’su Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu

twitterin cfosu bitcoin hakkinda konustu

CNBC Squawk Box ile yaptığı röportajda konuştan Twitter CFO’su Ned Segal, Twitter’ın Bitcoin uygulamaları hakkında konuştu. Segal’e göre gelecekte kripto paralar, sosyal ağda “ticareti kolaylaştırmak” için bir araç olacak.

Twitter ve kurucusu ve CEO’su Jack Dorsey, çeşitli girişimlerle Bitcoin entegrasyonuna öncülük etmiş durumda. Sosyal paylaşım platformu Twitter kısa bir süre önce, kullanıcıların Layer-2 ödeme çözümü Lightning Network’te BTC ile para göndermelerine olanak tanıyan bir bahşiş özelliğini duyurmuştu.

twitterin cfosu bitcoin hakkinda konustu 2

Twitter CFO’sundan Bitcoin Yorumu

Twitter CFO’su Ned Segal, Bitcoin’in içerik oluşturucular ve izleyicileri arasındaki “engelleri yıkmada” anahtar olacağını iddia etti. 

Segal, şirketin Bitcoin’i bilançosuna eklemeye hazır olmadığını düşünüyor. Dorsey’in kripto para birimi konusundaki duruşuna ve şirketin yönetim kurulunun uzun süredir değerlendirmesine rağmen, Segal “Şimdilik mantıklı olmadığına” inandığını belirtti. Segal sözlerine şunları ekledi:

Bilançomuza Bitcoin (BTC) eklemek için yatırım politikamızı ve bakış açımızı daha geniş bir şekilde değiştirmemiz gerekecek. Satın aldığımız menkul kıymet türleri, risk profili, şu anki oynaklık göz önüne alındığında bugün bir anlam ifade etmiyor, ancak zaman içinde bunu izlemeye ve düşünmeye devam edeceğiz.

CEO Jack Dorsey, Bitcoin’in birçok konuda çözüm olduğuna inanırken Segal’in “bu konuda bir çağrı yapmak için çok erken” olduğunu iddia etmesi dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala