bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Twitter Yönetim Kurulu, Elon Musk’ın Teklifini Oy Birliği ile Onayladı

Twitter Yönetim Kurulu Elon Muskin Teklifini Oy Birliği ile Onayladi

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, bir süredir aktif olarak kullandığı Twitter’ı satın almak için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Twitter’ın bot hesaplar konusundaki verileri kanıtlaması için araştırmaları bekleyen Musk’a Twitter yönetim kurulundan yeşil ışık yandı. Twitter yönetim kurulu, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma teklifini oybirliği ile onayladı.

Twitter Yönetim Kurulu Elon Musk'ın Teklifini Oy Birliği ile Onayladı

Twitter Yönetim Kurulu, Elon Musk için Yeşil Işık Yaktı

Tesla CEO’su Elon Musk‘ın Twitter’ı satın alması uzun bir süredir tartışmalı bir şekilde konuşuluyor. Bazı isimler Musk’ın bu adımını gereksiz ve riskli bulurken, Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey gibi isimler ise destekliyor. Şu anda Twitter’ı satın alması kesin gibi görülen Musk ise Twitter’ın bot hesaplar konusundaki iddiasını kanıtlamasını istiyor.

Bu olayda en dikkat çeken kısım, Musk’ın ödemeyi kabul ettiği miktarın toplam hisse miktarının çok üstünde olması. Öyle ki anlaşmanın şu anda tamamlaması durumun şirketteki yatırımcılar hisse başına 15.22 dolar kâr edecekler.

Son olarak yönetim kurulunun bu onayı ile birlikte Musk‘ın düzenleyici onayı sonrası Twitter’a tamamen sahip olacağını belirtelim. Diğer taraftan Musk’ın Twitter’ın iddialarını kanıtlayamaması durumunda satın alımdan vazgeçmesi de olası görülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala