bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,270.22 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 3.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.95 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51313 4.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.487631 9.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156625 5.57%

Twitter, Elon Musk’ın Satın Alma Şartlarını Kabul Ediyor

twitter elon muskin satin alma sartlarini kabul ediyor

Popüler mikro blog platformu Twitter’ın yılan hikayesine dönen satın alımında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Elon Musk’ın Twitter’ın kullanıcı verilerini şeffaf olarak sunmadığı için satın alma anlaşmasını iptal edebileceğini açıklamıştı. Elon Musk’ın bu son çıkışı sonrasında Twitter’dan yeni bir hamle geldi.

Twitter Yönetim Kurulu, Elon Musk’ın Şartlarını Onaylamayı Düşünüyor

Başarılı girişimci Elon Musk, kısa bir süre önce tam 44 milyar dolara Twitter’ı satın alma teklifinde bulunmuştu. Twitter başlangıçta bu satın alıma karşı çıksa da sonrasında yapılan görüşmelerde satın alma fikrine sıcak bakılmıştı. Twitter ve Elon Musk arasında devam eden görüşmeler neticesinde Elon Musk, Twitter’ın gerçekçi veriler sunmadığı gerekçesiyle ilk olarak Twitter anlaşmasını askıya almıştı. Musk yaptığı son açıklamada, Twitter’ın şeffaf veriler sunmamaya devam ettiğini belirterek Twitter anlaşmasını iptal edebileceğini dile getirmişti.

twitter elon muskin satin alma sartlarini kabul ediyor 2

Washington Post haberine göre, Twitter yönetim kurulu Elon Musk’ın satın alma şartlarına uymayı planlıyor ve bu satışı gerçekleştirmek istiyor. Elon Musk’ın hukuk ekibi, Pazartesi günü Twitter’ın şeffaf bir şekilde veri açıklaması yapmadığını belirtmiş ve bu verileri açıklamamaya devam etmesi durumunda Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alımının iptal edilebileceğini açıkladı. Twitter yaptığı son açıklamada, Twitter “sistemlerin koşullarının uygun olarak gerçekleşmesi için Bay Musk ile iş birliği yapmaya devam edeceğiz” denildi. Twitter yönetim kurulunun bu hamlesi Elon Musk’ın satın alımının gerçekleşmesi için şartları kabul etmeye hazırlanıyor. Son olarak Elon Musk, Twitter’ı satın almak için Tesla’daki ödülünden gelen miktarı da Twitter satın alımına aktarmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala