bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,302.76 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,204.92 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 608.81 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.83 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.554209 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504952 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160607 0.35%

Twitter CFO’su: Kripto Varlık Almak Şu Anda Mantıklı Değil

twitter cfosu kripto varlik almak su anda mantikli degil

Twitter CFO’su Ned Segal Pazartesi günü Wall Street Journal’a verdiği bir röportajda, Twitter’ın kurumsal parasının bir kısmını Bitcoin gibi kripto varlıklarına yatırmanın şu anda mantıklı olmadığını söyledi.

Yatırım politikamızı değiştirmeli ve daha değişken varlıklara sahip olmayı seçmeliyiz” diyen Segal, şirketin bilançosunda menkul kıymetler gibi daha az değişken varlıkları tutmayı tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

Aynı zamanda, Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, Tesla CEO’su Elon Musk ve yazılım şirketi MicroStrategy, bilançolarında kripto varlık bulundurmalarıyla biliniyorlar.

twitter 1 1

Twitter CFO’su: Kripto Varlık Eklenebilmesi Şirket Politikasında Değişim Gerek

2017’den beri şirketin finans tarafını yöneten Twitter CFO’su Ted Segal, bu yılın başlarında şirketin Bitcoin kullanarak çalıştığını söyledi. Ayrıca, Twitter olarak düşük düzeyde volatilite sergileyen menkul kıymetlere yatırım yaptıklarını açıklayan Segal, Twitter’ın bilançosuna kripto paraların eklenebilmesi için önce şirket politikasının değişmesi gerektiğini belirtti.

Bununla beraber Segal, şirketin neden kriptoya yatırım yapmak istemediğine ilişkin olarak volatiliteye değindi. Segal, Twitter’ın yakın zamanda başlatılan abonelik hizmetleri için büyüme potansiyeli gördüğünü söyledi. Ned Segal, abonelikler ile ilgili olarak şu cümleyi kurdu:

Abonelikler ek gelir elde etmemiz için öngörülebilir ve yeni bir açık alan olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala