bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Twitch’ten Kovulan YouTuber Dr Disrespect, Artık Polygon’da

twitchten kovulan youtuber dr disrespect artik polygonda2

Twitch’ten yasaklanan YouTuber “Dr Disrespect“, oyun NFT‘lerini Polygon‘da başlattı. 10.000 “Founders Access” NFT’si piyasaya süren girişimci, böylece yeni bir girişim başlattı.

“Call of Duty” yayıncısı Dr Disrespect, oyun geliştirme stüdyosu Midnight Society‘yi Aralık ayında kurmuştu. Şimdi, topluluğun ilk üyeleri için NFT’leri yayımlıyor.

Dr Disrespect’in markası, Twitch yayınlarına geri dönüp dönmeyeceğini açıklamadı. Ancak yayıncı, Twitch ile olan yasal anlaşmazlığını çözdüğünü ve “devam edeceğini” paylaşmıştı. Şimdilik bu konuda bir açıklama yok.

YouTuber Dr Disresprect, Call Of Duty Çalışanları İle Ortak

Dr Disrespect’in Polygon blockchain‘inde yer alacak oyun NFT’lerinin her biri 50 dolara mâl olacak.

twitchten kovulan youtuber dr disrespect artik polygonda

Midnight Society’nin web sitesine göre Founders Passes, oyunculara herhangi bir Play-To-Earn avantajı vermeyecek. Satın alanlar bunun yerine bazı haklar elde edecek. Bunlar ise şöyle:

Oyun yapılarına, Midnight Society oyunlarında kullanılabilecek bir profil resmine, stüdyo etkinliklerine erişime ve oyun özelliklerinde oy haklarına erken erişim kazanacaklar.

Midnight Society’nin kurucu ortağı Robert Bowling, “Call of Duty”nin yapımcısı Infinity Ward‘dan geliyor. Bowling, NFT’leri Midnight’ın oyun ekosisteminin önemli bir parçası olarak gördüğünü söyledi.

Oyunlarda NFT’ler, silahlar veya karakterler için kişiselleştirilmiş görünümler gibi oyun içi varlıkların sahipliğini gösterebiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala