bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,547.03 4.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.91 3.26%
bnb
BNB (BNB) $ 550.24 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 140.27 5.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502401 2.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455844 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151042 2.77%

Twitch, NFT Sunumu Sağlayan PlayNFT Eklentisini Kullanıyor

twitch nft sunumu saglayan playnft eklentisini kullaniyor

Blockchain oyun stüdyosu Enigma Games, Enjin’in Efinity Blockchain‘ini kullandığı yeni bir eklenti kullanmaya başlayacak. Bu eklenti ile Twitch’in 9.2 milyon yayıncısı, NFT’leri kullanarak, izleyicileriyle daha fazla etkileşim kurabilecek.

Söz konusu eklenti; Twitch yayıncılarının Twitch platformundan ayrılmalarına gerek kalmadan, NFT’leri izleyicilerine sunmasını sağlayacak.

Twitch Yayıncıları, PlayNFT Eklentisi ile NFT’leri Etkin Şekilde Kullanacak

PlayNFT eklentisini yayıncılar, Steam’de bulunan Min-Mins, MyMeta Minecraft ve Shield of Shalwend gibi oyunlarda oyun içi öğe olarak kullanabilecek. Bir basın açıklamasına göre, bu hamle, birçok oyun ve uygulamada NFT‘lerin işlevselliğini artırmaya yardımcı olacak. Aynı zamanda NFT’leri basabilecekler. PlayNFT ayrıca; oyun geliştiriciler tarafından kullanılacak ve Blockchain oyun topluluğu için benzersiz deneyimler oluşturacak.

twitche nft sunumu saglayan playnft eklentisi geliyor 2

Blockchain oyun stüdyosu Enigma Games CEO’su Xavier Moore konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Twitch’teki yayıncılar sürekli olarak yeni kitlelere ulaşmanın ve onlarla daha derin bir düzeyde bağlantı kurmanın yollarını arıyor. Bir sosyal para birimi olarak NFT’lerin internetteki en popüler topluluk katılım aracı olacağını düşünüyoruz.

Xavier Moore açıklamasına ek olarak; “PlayNFT, dünyanın ilk NFT hizmet pazarıdır. Şimdiye kadar, içerik oluşturucuların NFT’lerini üçüncü taraf oyunlarda ve uygulamalarda kullanılabilir hale getirmelerinin kolay bir yolu yoktu” dedi.

Enjin’de iletişim başkan yardımcısı Bryana Kortendick ise şu şekilde bir açıklama yaptı:

PlayNFT’e katılan çok sayıda oyun ve uygulama görmeyi umuyoruz, böylece içerik oluşturucular ve yayıncılar, kitleleriyle anlamlı bir şekilde etkileşim kurmak ve NFT’lerini özerk ve merkezi olmayan bir şekilde yükseltmek için platformu kullanabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala