bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,068.04 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.39 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.43 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 186.35 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621996 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653156 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216051 14.67%

Twitch Kurucu Ortağı, NFT’ler için Pazaryeri Kuruyor

twitch kurucu ortagi nftler icin pazaryeri kuruyor

Son zamanların popüler canlı yayın platformu Twitch, NFT‘lere olan ilgisini artırdı. Twitch kurucu ortağı Justin KanNFT‘ler için yeni bir pazaryeri olan Fractal‘ı piyasaya süreceğini açıkladı. Twitch, kısa süre önce, kullanıcıların platformdan ayrılmadan NFT ödülleri alabilecekleri bir eklenti geliştirdiğini duyurmuştu.

Twitch, Oyun NFT’leri için Pazaryeri Oluşturuyor

Twitch kurucu ortağı Justin Kan oyun NFT‘leri için yeni bir pazaryeri oluşturacağını açıkladı. Söz konusu platform Fractal, oyun şirketlerinin hayranları için yeni ürünler sunabileceği birincil pazar, kullanıcıların NFT’lerini birbirlerine satabilecekleri ikincil pazar görevi görecek.

twitch kurucu ortagi nftler icin pazaryeri kuruyor 3

Fractal’ın kurucu ortağı Kan konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Platform, oyun içi varlıklara geçiş, oyuncular için gerçek mülkiyetin ve oyunlarda yeni programlanabilirlik ve birlikte çalışabilirlik katmanlarının kilidini açacak. Geliştiriciler, NFT oyunlarının üzerine her türlü yeni deneyimi yaşayabilecekler.

Fractal’ın kurucu ortağı ve iş geliştirme başkanı Robin Chan ise konu ile ilgili görüşleri şu şekilde;

Oyun şirketleri bizimle ortak olmak istiyor. Ayrıca kripto deneyimi oluşturmak isteyen, geleneksel geliştiricilerin ilgisini gördük ve onları desteklemekten heyecan duyuyoruz.

Bir basın açıklamasına göre, Fractal’ın ortakları arasında; Blockchain entegrasyonlarına odaklanan oyun geliştiricileri yer alıyor. Fractal pazaryerinde olacak NFT‘ler, oyunculara oyunlarında yetenek ve deneyimler sunacak. Ayrıca firma, tekrar oynanabilen eğlenceli ve ilgi çekici oyunlar geliştiren, kripto oyun şirketlerine de odaklanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala