bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Tutuklanan Tornado Geliştiricisinin Eşi İddiaları Doğruladı

tutuklanan tornado gelistiricisinin esi iddialari dogruladi 2

ABD Hazine Bakanlığı’nın yaptırım kararı aldığı kripto para birimi karıştırıcısı Tornado Cash geliştiricilerine operasyonlar düzenlenmeye devam ediyor. Hollandalı yetkililerin tutukladığı iddia edilen Tornado Cash geliştiricisi Alexey Pertsev’in tutuklandığı doğrulandı.

Tornado Cash Geliştiricisi Alexey Pertsev’in Eşi Açıklama Yaptı

Yaptırım listesine eklenen kripto para birimi karıştırıcısı Tornado Cash ile ilgili kripto şirketleri yeni adımlar atmaya devam ediyor. Hollandalı yetkililer tarafından tutuklanan Tornado Cash geliştiricisi Alexey Pertsev’in eşi, eşinin tutuklanması hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz eylül ayında Pertsev ile evlenen Ksenia Malik, Hollanda Mali Bilgi ve Soruşturma Servisi’nin 10 Ağustos’ta Amsterdam şehir merkezinde Pertsev’in tutuklandığını belirtti.

tutuklanan tornado gelistiricisinin esi iddialari dogruladi

Ksenia Malik açıklamasında kocasının tutuklamasının şokunda olduğunu ve şu anda avukatlarla çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi. Malik açıklamasında ayrıca, “Kocam yasadışı bir şey yapmadı.” ifadesini kullandı. Hollanda Mali Bilgi ve Soruşturma Servisi’nin yaptığı son açıklamada, kullanıcıların Blockchain tabanlı işlemlerini gizlemesine olanak tanıyan Tornado Cash aracılığıyla suç mali akışlarını gizlemeye ve kara para aklamayı kolaylaştırmaya dahil olduklarından şüphe edilen 29 yaşındaki bir kişinin tutuklandığını belirtti. Hollanda Mali Bilgi ve Soruşturma Servisi sözcüsü tutuklanan kişinin kimliği hakkında yorum yapmayı reddetmiş olsa da Alexey Pertsev’in tutuklandığı eşi tarafından doğrulanmış oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala