bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

Türkiye’den Dünya Standartlarında Bir Etkinlik | Erhan Korhaliller

İstanbul Blockchain Week’in kurucusu Erhan Korhaliller, BTC Haber’in etkinliğe dair sorularını yanıtladı. Dünya standartlarında bir etkinliğin Türkiye ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor oluşundan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Korhaliller, gösterilen yoğun ilgi için de ayrıca teşekkürlerini sundu.

Etkinlik açılışının kriptografi efsanesi David Chaum ile yapılmasının önemini belirten Korhaliller, “IBW’yi düzenlemekteki amacım, Türkiye’deki yatırım oranlarının artırılması ve uluslararası projelerin bu coğrafyada gösterilmesi.” dedi.

“İstanbul’daki Boşluğu Doldurmak İstedim”

Kripto etkinliklerinde İstanbul’un konumu nedir? sorusunu yanıtlayan Korhaliller, “İstanbul’da blockchain alanında bir etkinlik boşluğu gördüm ve bu boşluğu doldurmak istedim. Elbette bu konuda sizlerin ve sizler gibi iş ortaklarının da desteği çok kıymetli.” ifadelerini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala