bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,350.78 0.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,261.23 2.70%
bnb
BNB (BNB) $ 611.72 0.88%
solana
Solana (SOL) $ 157.48 1.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544122 0.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496346 4.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161099 1.51%

Türkiye’deki NFT ve Metaverse Fırsatları

Türkiye’deki ilk NFT odaklı küresel etkinlik olan NFT Summit İstanbul 2022, birbirinden önemli isimlerin katılımıyla aktif bir şekilde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında röportaj yaptığımız isimlerden biri de Metafluence‘in kurucusu Elshad Yusifli oldu. Elshad Yusifli ile Metafluence’un nasıl ortaya çıktığını, NFT Summit İstanbul etkinliğini nasıl bulduklarını, Türkiye’deki NFT ve metaverse fırsatları hakkında konuştuk.

Türkiye, NFT Gaming Tarafında Başarılı Olabilir

Beş senedir influencer marketing yaptıklarını belirten Elshad Yusifli, platformunda 500 binden fazla influencer bulunduğunu dile getirerek şunları söyledi:

Biz metaverse projemizi, influencer odaklı bir platform olarak kurguladık. Burada influencer’ın meta fonksiyonel evleri oluyor. Sadece yaşam alanı şeklinde değil, NFT satışı yapabiliyorlar. Event etkinlik yapabilecekleri odalar var. Bu projeyi bu şekilde planlıyoruz. Kendilerine ait bir ortam olduğunda kendi takipçilerini buraya davet edip etkileşimde bulunabiliyorlar.

Türkiye ile de birçok iş yaptıklarını aktaran Yusifli, Türkiye’de daha çok Gaming tarafında başarılı işler olduğunu, bu yüzden Türkiye’deki şirketlerin NFT’nin gamer tarafından daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala