bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 29 Ekim – 4 Kasım

haftanin trendleri

Kripto para piyasası dalgalı bir dönemden geçiyor. Hemen hemen her gün yeni bir düzenleme haberi gelirken, piyasalardaki fiyatlar da oldukça dalgalanmış durumda. Diğer taraftan lider kripto Bitcoin‘in (BTC) 20.000 dolar bandında takılı kalması da altcoin’leri etkilemiş durumda. Ancak bazı kripto paralar trend olmayı sürdürüyor. Gelin CoinGecko‘nun hazırladığı haftanın trendleri listesini birlikte inceleyelim.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 29 Ekim – 4 Kasım

Türkiye kripto paralar söz konusu olduğunda en öne çıkan ülkeler arasında yer alıyor. Hem etkinlik hem de kripto topluluğu açısından oldukça büyük bir kripto kitlesine sahip olan ülkemizde bu hafta en çok öne çıkan coin’i Dogecoin (DOGE) oluyor. Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması ile birlikte oldukça büyük bir yükseliş yaşayan DOGE, hem fiyat hem de popülarite bazında büyük yükselişler yaşadı. Öyle ki DOGE‘un fiyatı hafta içerisinde yüzde 175 artış yaşadı. Bu yükseliş doğal olarak Dogecoin’i (DOGE) CoinGecko trendler listesinde ilk sıraya taşıdı.

Haftanın trendleri listesinde ikinci sırada Hacken HAI yer aldı. Projenin son dönemde yaşadığı olaylar sebebiyle bilinirliği artan Hacken HAI, Türkiye’nin trendleri listesinde 2. sıraya yükselmeyi başardı. Listenin devamında MFET yer alırken, Terra Luna Classic sırayı takip etti.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 29 Ekim – 4 Kasım

Türkiye’de haftanın trend coinlerinde ilk sırada yer alan Dogecoin (DOGE), benzer bir şekilde dünyanın trendlerinde de ilk sırada yer aldı. Dünya basınında da sık sık kendisinde yer bulan Elon Musk, Twitter ve Dogecoin (DOGE) üçlüsü, DOGE’un fiyatında hızlı bir yükselişe neden oldu. Sahip olduğu DOGE’ların değerini sürekli kontrol eden yatırımcılar da DOGE’un listelerde ilk sıraya yükselmesini sağladı.

Listenin ikinci sırasında çiçeği burnunda Blockchain ağı Aptos yer aldı. Ekosistemindeki hızlı büyüme ile sık sık gündeme gelen Aptos, fiyat bazında pek iyi iş çıkarmasa da adından söz etmeyi başarıyor. Öyle ki haftanın trendleri listesinde 2. sırada yer alıyor. 3. sırada Mask Network yer alırken, isim benzerliğini avantaja çeviren Dogechain listeyi takip ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala