bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 28 Ocak- 3 Şubat

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 12 18 Kasim

Kripto para sektöründe her geçen gün yeni bir gelişme ile gündem hızlı bir şekilde gündem değişiyor. Genel olarak lider kripto para birimi Bitcoin’in 23 bin dolar seviyelerine kadar toparlanması ile beraber piyasada hareketlilik devam ediyor. Özellikle FTX’in iflası sonrası gelen domino etkisi, şirketler üzerindeki sisin daha da artmasına neden olurken, piyasalar da dalgalarla mücadeleyi sürdürüyor. Gelin birlikte CoinGecko‘nun hazırladığı haftanın trend coinlerine yakından bakalım.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri!

Kripto para piyasasında lider kripto para birimi Bitcoin’in 23 bin dolar seviyelerine kadar yükselmesi ile beraber birçok altcoin’inde beraberinde yükselişe geçti. Türkiye’de haftanın en trend coin’leri arasında listenin ilk sırasında Flare yer aldı. Lisenin ikinci sırasında ise Floki yerini almış durumda. Listenin devamında geçtiğimiz hafta liderliğini koruyan Pi Network yer alıyor.

Listenin devamında ise sırasıyla; Bitcoin, Shiba Inu, Neblio ve STEPN Green Satoshi Token on Solana.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri!

Dünyadaki trendlere baktığımızda ise farklı bir resim ile karşılaşıyoruz. Haftanın en trend coini Aptos oldu. Özellikle Aptos son haftalarda hızlı bir yükselişe geçmiş durumda. Hemen ikinci sırada ise FLOKI göz kırpıyor. Listenin devamında ise Edgecoin, GMX, Stader, Chromia ve GALA yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala