bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.22 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 550.20 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 140.30 2.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49989 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466329 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153777 3.65%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 26 Kasım – 2 Aralık

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 26 Kasim 2 Aralik

Kripto para sektörü oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Öyle ki FTX krizinin etkileri yavaş yavaş azalırken piyasalar ilk yeşil sinyallerini vermeye başladı. Doğal olarak bu toparlanma trendinde yer alan kripto paralar ile yeniden yön belirlemek için harekete geçti. Gelin haftanın trend olan coin’lerine CoinGecko‘nun listesi ile göz atalım. 

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 26 Kasım – 2 Aralık

Kripto para sektörünün en popüler kriptolarından biri olan Shiba Inu (SHIB), Türkiye’de bu haftanın en trendleri listesinde ilk sıraya yerleşmeyi başardı. Her ne kadar fiyat bazında fazla bir atılım yapamasa da yükselişini sürdüren Shiba Inu, yatırımlarını meraklandırmışa benziyor.

Listenin ikinci sırasında ise yine bir meme token yer alıyor. Geçmişte sık sık reklam krizleri ile gündeme gelen Floki Inu, bu haftanın ilk sıralarına girmeyi başardı. Listenin 3. sırasında yer alan STEPN ise listenin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

Listenin devamında ise sırasıyla Clover Finance, Hacken HAI, Baby Doge ve Coin Hamster yer alıyor.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 6 Kasım – 2 Aralık

Dünyada haftanın trend coinleri listesine baktığımızda ise ilk sırada Apollo’nun yer aldığını görüyoruz. Beraberinde son dönemde yaptığı iş birlikleri ile birlikte gündeme gelen Ankr ikinci sırada yer alırken, listede 3. sırayı Evmos takip ediyor. Listenin devamında yer alan BlockWallet dikkat çeken isimler arasında yer alırken, Aptos ve GMX sırasıyla listenin üst sıralarında yer alıyorlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala